Početna - IZDVOJENO - Natječaj za novu čelnu osobu Festivala Opatija!
ljetna
foto: freepix.biz

Natječaj za novu čelnu osobu Festivala Opatija!

Početkom 2017. godine Rajna Miloš trebala bi dobiti svog nasljednika ili nasljednicu na mjestu ravnateljice Festivala Opatija. Nakon mjesec dana od otkaza aktualne  vršiteljica dužnosti ravnateljice  na čelnu funkciju u opatijskoj kulturnoj ustanovi, raspisan je natječaj za novog čelnika koji je otvoren do 5. siječnja.

Tekst natječaja dostupan je i na festivalskim internetskim stranicama. U natječaju stoji kako se traži visoka stručna sprema, najmanje pet godina radnog iskustva na nekom od poslova iz djelatnosti Ustanove – koji uključuju i ugostiteljstvo – profesionalne reference koje ukazuju na posjedovanje potrebnih stručnih i organizacijskih sposobnosti te aktivno poznavanje engleskoga i još barem jednog svjetskog jezika.

Ravnatelja imenuje Upravno vijeće na prijedlog gradonačelnika Opatije, a mandat traje četiri godine. Zainteresirani kandidati prijavi bi trebali priložiti i prijedlog programa rada Festivala Opatija, a rezultati će biti poznati najkasnije 45 dana od isteka roka za predaju prijava, odnosno otprilike krajem veljače.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...