Početna - IZDVOJENO - Obersnel podnio ostavku

Obersnel podnio ostavku

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel danas ujutro je na izvanrednoj konferenciji za novinare u uredu gradonačelnika najavio kako od danas više nije gradonačelnik Rijeke. Novinari su isprva mislili da se Obersnel šali, ali nakon što je u više navrata rekao kako je ovo ozbiljno, onda su i novinari shvatili da to nije šala.

Tvrdi da odlazi zbog zakona o pijenju na javnim površinama, ali na pitanje što se točno desilo na takvu njegovu radikalnu odluku nije želio odgovarati. Rekao je da više ne može izdržati pritisak mladih koji mu svakodnevno fućkaju i dobacuju dok prolazi ulicom.

Vojko Obersnel, jedan od neprikosnovanih vladara Rijeke, kojeg s vlasti nisu mogli maknuti ni politički protivnici, niti nezadovoljnici unutar njegovog SDP-a. Požalio se na mnoge grafite koje su mi ispred kuće ispisali, noću ga uznemiravaju telefonskim pozivima, šalju mu fotografije preko faxa, jedna od slika je kad je na Kontu pio pivo, te je odlučio da bi išao u Europski parlament, te da se Rijekom pozabavi netko drugi a on da ide dalje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...