Početna - IZDVOJENO - U KBC Rijeka vraćena 24-satna dežurstva

U KBC Rijeka vraćena 24-satna dežurstva

U kliničkom bolničkom centru Rijeka od prvog dana travnja vraća se u rad 24-satnim dežurstvima. Riječ je o dijelu klinika i zavoda koje zbog nedostatka liječnika nisu uspijevale organizirati nužan obim i kontinuitet zdrastvene zaštite, a posebno su pogođene bile edukativna i nastavna djelatnost unutar KBC-a.

Dežurstva vraćaju Kliniku za kirurgiju, Kliniku za neourokirurgiju, Kliniku za ginekologiju i porodništvo, Kliniku za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata, Kliniku za oftamologiju, Kliniku za anesteziologiju i intenzivno liječenje, Kliniku za internu medicinu, Kliniku za pedijatriju na Kantridi, Kliniku za infektivne bolesti, Kliniku za neurologiju, Kliniku za psihijatriju, Klinički zavod za laboratorijsku dijagnostiku, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu i Klinički zavod za radiologiju.

Sanacijski upravitelj Herman Haller je dobio dozvolu ministra zdravlja da se rad nakon niza teškoća i problema, te potresa unutar bolničkih ustanova, organizira tako da se ne produžavaju liste čekanja. Rad dulji od šesnaest sati računat će se u prekovremene sate.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pomoć umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Općini Lovran

Dana 31. listopada 2021. godine na web stranici Općine Lovran objavljena je obavijest građanima vezana za pomoć umirovljenicima povodom Božićnih ...