Početna - IZDVOJENO - Obilježavanje 20. godina “Oluje”, Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja danas u Lovranu
OLUJA 2015

Obilježavanje 20. godina “Oluje”, Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja danas u Lovranu

UHBDR Lovran u suradnji s općinom Lovran povodom obilježavanja 20. godina vojno-redarstvene akcije “Oluja” i Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja, ove srijede, 05. kolovoza s početkom u 16 sati u parku Hrvatskih branitelja na Trgu slobode, organizira polaganje vijenaca kod spomenika palim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu.

– U kulturno umjetničkom programu sudjeluju Puhački orkestar Lovran i hrvatski branitelj Dragen Mićević. Po završetku polaganja u 17 sati se kreće u Opatiju gdje će se održati mimohod hrvatskih branitelja od hotela Ambasador do Slatine, koji počinje u 18 sati. Ovim putem pozivamo sve hrvatske branitelje i građane da se priključe mimohodu kako bi na što dostajanstveniji način obilježili 20. godinu Oluje te svim braniteljima i građanima RH čestitamo navedeni praznik, poručio je Mišo Škorić, predsjednik UHBDR-a Lovran.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...