Početna - IZDVOJENO - Obnovljen vanjski prostor Dječjeg vrtića Vladimir Nazor u Kastvu
gralište
web

Obnovljen vanjski prostor Dječjeg vrtića Vladimir Nazor u Kastvu

Zaslužni za ovo uređenje su vlasnici građevinskog poduzeća „Guste zidine“ iz Kastva, Dejana i Marijane Matijević  koji su na vlastitu inicijativu odlučili urediti vanjski prostor za djecu, a čije je dijete u skupini Leptiri Dječjeg vrtića Vladimir Nazor.

Obnovlčjen je pješčanik i uređen prostor oko njega, postavljene su nove klupice za sjedenje, uređen je prostor oko tobogana te je nasut šljunak na sve površine. Djeca i zaposlenici dječjeg vrtića zahvaljuju na trudu i spremnosti obitelji Matijević da svoj djeci boravak u vrtiću učini još ljepšim i ugodnijim.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran želi prodajom umjetnina pomoći Petrinji

Općinsko vijeće Općine Lovran krajem mjeseca održat će svoju 40. sjednicu, a jedna od točaka dnevnog reda bit će i ...