Početna - IZDVOJENO - Od danas radovi u Rijeci
radovi na cesti
Ilustracija

Od danas radovi u Rijeci

Danas 5. rujna započinju radovi na raskrižju Ulica Žrtava Fažizma, Fiumara i duž Ulice Fiumara do Trga Bana Jelačića. Riječ je o obnovi završnog asfaltnog sloja, a trajanje radova je predviđeno do 20. rujna,  u slučaju loših vremenskih prilika radovi će se produžiti.

Radovi će se izvoditi svaki radni dan od 7:00 do 17:00 sati, a subotom od 7:00 do 15:00 sati dok se nedjeljom neće raditi.

Vozači trebaju biti na oprezu jer se očekuju veće prometne gužve i mole se za strpljenje i razumijevanje te da poštuju privremenu regulaciju prometa.

Regulacija i preusmjeravanje prometa:

Za vrijeme izvođenja radova, cijeli promet u smjeru ISTOK-ZAPAD će se usmjeriti sjevernim prometnim koridorom, odnosno Ulicama Ivana Grohovca – Školjić – Pomerio – Fiorella la Guardia, osim prometa vozila javnog gradskog prijevoza.

Za vrijeme izvođenja radova, Ulicom Ivana Grohovca bt će uspostavljen dvosmjerni promet od lokacije raskrižja do raskrižja Ulice Školjić i prilazne ceste garaži Autotroleju.

Za vozila koja prometuju Ulicom Ivana Grohovca u smjeru ISTOK – ZAPAD zabranjeno je skretanje u južni dio Ulice Žrtava Fašizma.

Južnim dijelom Ulice žrtava fašizma biti će dozvoljen promet isključivo lokalnog karaktera, odnosno za korisnike garaže Stari grad, dostavu i stanare.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa, na raskrižju Ulice Ivana Grohovca i Ulice Školjić (iz smjera parkirališta) neće biti dozvoljeno lijevo skretanje u smjeru zapada, nego samo desno skretanje u smjeru istoka (prema garaži Autotroleja).

Za vrijeme izvođenja radova, dijelom Strossmayerove ulice uspostavit će se dvosmjerni promet od lokacije mosta preko Rječine na Titovom trgu do raskrižja Strossmayerove ulice i Ulice Milana Smokvine Tvrdoga, dok će se Ulicom Milana Smokvine Tvrdoga prometovati jednosmjerno u smjeru SJEVER – JUG, odnosno suprotno od redovnog smjera prometovanja.

U zoni raskrižja Ulica Milana Smokvine Tvrdoga i Rade Šupića zabranit će se prometovanje Ulicom Rade Šupića, osim za potrebe Hotela Continental.

U ulicama Podhumskih žrtava i sjevernom dijelu Šetališta Andrije Kačića Miošića biti će zabranjen promet za sva motorna vozila.

Kako će se Ulicom Milana Smokvine Tvrdoga za vrijeme izvođenja radova odvijati intenzivan promet, duž Ulice Milana Smokvine Tvrdoga bit će zabranjeno parkiranje za sva vozila.

Autobusna stajališta u Fiumari bit će van funkcije, a u zoni preregulacije prometovanja autobusa uspostavit će se privremeno autobusno stajalište u Ribarskoj ulici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...