Početna - IZDVOJENO - Održan prijem za članove delegacije iz Opštine Blace
web

Održan prijem za članove delegacije iz Opštine Blace

U Gradskoj vijećnici u petak je zamjenica gradonačelnika Opatije Marina Gašparić primila članove delegacije Opštine Blace iz Republike Srbije u kojoj su Zoran Jozić, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, zatim Zoran Milutinović, sekretar Skupštine Opštine Blace,  Miloš Čolić, koordinator kancelarije za mlade Blace, te Miloš Vasiljević, predsjednik Sportskog saveza Opštine Blace.

Povod radnom susretu bilo je upoznavanje i razmatranje mogućnosti suradnje ali i razmjena iskustava sa Gradom Opatija posebno na planu organizacije, nastupa i ponude u sklopu gospodarsko-turističkih manifestacija.

Osim ovog dijela razgovora, predstavnici  Blaca bili su zainteresirani i za opatijska iskustva u povlačenju sredstava iz pretpristupnih fondova EU, o čemu su razgovarali sa Anom Brumnjak Iličić, višom stručnom suradnicom za međunarodnu suradnju, europske integracije i protokol Grada Opatije.

Naime,  Blace na ovogodišnjoj vodnjanskoj manifestaciji „Dani maslinovog ulja“ po prvi puta predstavlja svoje poznate i raznovrsne proizvode od šljive, a promovirat će također i tradicionalnu manifestaciju „Dani šljiva“ koju u Blacu 2015.  organiziraju već trinaestu godinu zaredom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...