Početna - IZDVOJENO - OFC New Generation održat će se u Lovranu na gradskom kupalištu
muaythai
foto: ofc.hr

OFC New Generation održat će se u Lovranu na gradskom kupalištu

Zahvaljujući inicijativi Opatija Fight Cluba borilački sportovi nakon punih deset godina se vraćaju u Lovran gdje će se održati četvrti po redu event iz  serije OFC New Generation.

Već je najavljeno kako će upravo tamo biti održan kickboxing turnir na kojem će priliku dobiti mlađi i manje iskusni borci, ali uz profesionalnu produkciju, rasvjetu i ozvučenje. U suradnji s čelnicima Općine Lovran sad je odabrana i lokacija, kickboksači će svoje znanje predstaviti na gradskom kupalištu Lovran koje se nalazi uz Lungomare ispod hostela Link.

“Iznimno nam je drago što OFC New Generation 4 održavamo u Lovranu, a zahvaljujući partnerima Općini Lovran i beach baru Route 69 omogućit ćemo besplatan ulaz za sve gledatelje. Pozivamo stoga ljubitelje borilačkih sportova, ali i sve ostale, da u petak 24. lipnja s početkom u 21 sat dođu pogledati mlade borce u akciji. Sudeći po nekim našim prethodnim eventima, nema sumnje kako ćemo imati priliku uživati u sjajnim mečevima boraca koji su itekako željni dokazivanja”, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Prema trenutnim projekcijama na rasporedu će se naći čak 12 kickboxing mečeva, a priprema se i popratni zabavni program. Kompletan popis mečeva, kao i poster za ovaj event, trebali bi biti objavljeni već za nekoliko dana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...