Početna - AUTOMOTO - Oldtimer auto rally
dodge 1924
foto: en.dodge-club.net

Oldtimer auto rally

Na ovogodišnjem rallyu očekuje se sudjelovanje pedesetak atraktivnih oldtimer automobila i oko sto sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Njemačke.

Natjecanje će se održati u subotu i nedjelju, 3. i 4. svibnja, a start će biti u subotu u 11 sati s riječkog Korza. Automobili će voziti na relaciji Kostrena – Bakar, Malinska – Krk – Vrh – Poljica. Nakon zabavnog programa u Poljicama, natjecanje se nastavlja u nedjelju 4. svibnja, odlaskom do Krka gdje je za sve sudionike predviđen izlet brodom.

Riječani će prije samog natjecanja moći razgledati automobile koji imaju izuzetnu povijesnu vrijednost i atraktivni su za gledatelje. Najavljen je dolazak automobila marke Dodge iz 1924. godine koji dolazi iz Nove Gorice u Sloveniji. Bit će tu još mnogo starih automobila, vojnih vozila pa sve do vozila proizvedenih do 1973. godine.

Oldtimer klub Rijeka osnovan je 1996. godine s ciljem promicanja tehničke kulture na području primorsko-goranske županije. Riječ je o jednom od najuspješnijih Oldtimer klubova u Hrvatskoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...