Početna - IZDVOJENO - Oleinik ugušio neprepoznatljivog Cro Copa!
Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Oleinik ugušio neprepoznatljivog Cro Copa!

Oleinik ugušio neprepoznatljivog Cro Copa!

Mirko Filipović 39 doživio je neugodan poraz u dvoboju u kojem su ga svi vidjeli kao apsolutnog favorita, uključujući i brojne uglednike koji su meč gledali iz publike, poput Fedora, Overeema, Mira i Jonesa.

Nakon pola minute Oleinik je srušio Cro Copa i gotovo ga minutu držao na parteru. Ustao se Filipović, ali samo nakratko. Oleinik ga je opet srušio, gušio i prije isteka prve runde Mirko je morao predati borbu…

Taktika ruskog “udava“, kako je nadimak ruskom borcu, bila je vrlo jasna od samog početka. Mirko je htio zadržati borbu na nogama, dok Oleinik odmah kreće s rušenjem. To mu u prvim navratima ipak nije uspijevalo, čak je i Cro Cop imao solidan pokušaj giljotine, ali hvat ipak nije bio dovoljno dobar. Nedugo nakon toga borci su se ipak našli na podu, Rus je bio u nešto boljoj poziciji i imao je par pokušaja gušenja, ali je na kraju odustajao.

Borba se nakratko vratila na noge, ali ubrzo se Mirko i Alexey ponovno sele u parter i otprilike 20-ak sekundi prije kraja runde Oleinik je uspio doći do nove pobjede gušenjem. Cro Cop je morao tapkati, nije imao izlaza iz zaista teške situacije.

Cro Copu je ipak nakon borbe u ringu ruku došao stisnuti i prema mnogima najveći borac svih vremena Fedor Emelianenko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...