Početna - IZDVOJENO - OMNIA KIDS SUMMER CAMP! Ljetni kamp za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole
omnia-1

OMNIA KIDS SUMMER CAMP! Ljetni kamp za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole

Školska godina je završila, još nije vrijeme godišnjih odmora, a vi razmišljate kako da vaši školarci kvalitetno provedu slobodno vrijeme? OMNIA KIDS SUMMER CAMP je rješenje za vas! OMNIA Centar za strane jezikeod 13.6. do 24.6.2016. organizira cjelodnevni ljetni dječji kamp za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole.

Djeca će boraviti kod nas u prostoru centra (Trpimirova 4, 3. kat – kraj riječkog nebodera) svaki radni dan od 8.30. do 16.30. a vrijeme će im biti ispunjeno brojnim aktivnostima te će učenje novih vještina i zabava biti podjednako zastupljeni. Svaki dan izmjenjivat će se jezične radionice (u ponudi su engleski, talijanski i njemački jezik), plesna radionica pod vodstvom Slađane Gogić, trenerice plesa iz riječke plesne skupine Flame, kreativna radionica te dramska radionica pod vodstvom Gorana Zelića, glumca Gradskog kazališta lutaka Rijeka. Djeca će cijelo vrijeme biti pod nadzorom voditelja kampa.

Plesna i dramska radionica održavat će se u dvorani u neposrednoj blizini centra, u ulici Erazma Barčića, do koje će djeca ići u pratnji voditelja kampa.

Na kraju dvotjednog ljetnog kampa održat će se završna priredba za roditelje za koju će djeca pripremiti jezično-plesno-dramsku točku.

Cijena dvotjednog ljetnog kampa iznosi 1500 kn plativo u 2 rate od 750 kn (odobravamo obiteljski popust od 10%), a u cijenu je uključen cjelodnevni boravak uz stalan nadzor profesora, ručak, grickalice, sve radionice, svi materijali, majice za završnu priredbu.

Upisi kreću 16.5.2016. a broj mjesta je ograničen!

Za sve informacije i detaljan raspored i program obratite se na info@omnia-jezici.com
i telefone 051/587 775, 095/233 5001, 091/497 5897.

 

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Program obilježavanja Tjedna Crvenog križa u Opatiji

Tjedan Crvenog križa obilježit će se od 8. do 15. svibnja, a niz aktivnosti koje će se odvijati na području ...