Početna - GOSPODARSTVO - Opatija dobila nagradu!
Foto: web

Opatija dobila nagradu!

Grad Opatija je dobio nagradu kao grad s najvišim ulaganjima u sportske programe i infrastrukturu u županiji!

U novoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković u utorak je održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije u 2013. na kojoj su bili nazočni sportaši, predstavnici klubova, sportski djelatnici, ali i župan Zlatko Komadina, ministar obrazovanja i sporta Željko Jovanović, te predstavnici domaćina – gradonačelnik Opatije sa svojim  zamjenicima, Ivo Dujmić, te Fernando Kirigin i Marina Gašparić, kao i brojni predstavnici Športskog Saveza Grada Opatije.

Ovom je prigodom dodijeljena jedna nagrada (koju Županija godinama nije dodijeljivala) i Gradu Opatiji – nagrada kao jedinici lokalne samouprave koja je najviše ulagala u programe sporta i sportsku infrastrukturu.

Nagradu je gradonačelniku Ivi Dujmiću svečano uručio pred prepunim auditorijem sportske dvorane predsjednik Zajednice sportova PGŽ Slobodan Gračaković. Županija je prepoznala napore Grada da poboljša standard i kvalitetu žitelja i ne samo Opatije, kao grada koji je uložio sredstva u gradnju sportske dvorane, već i okolnih gradova i općina.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...