Početna - IZDVOJENO - Opatija grad partner sajma WINTER & Spa Travel market u Novom Sadu
Opatija
web

Opatija grad partner sajma WINTER & Spa Travel market u Novom Sadu

WSTM 2014. održava se u Novom Sadu od 23. – 25. listopada 2014. Posebnu prezentaciju će imati i gradovi partneri WSTM-a 2014, Opatija i Banja Luka, koji će se predstaviti kako poslovnim partnerima tako i građanstvu sa onim najboljim što mogu  ponuditi. Zemlje Jugoistočne Europe već godinama privlače sve više stranih turista i poslovnih klijenata kao nove, neistražene destinacije. Prirodna bogatstva i kulturno nasljeđe zemalja Jugoistočne Evrope, uz konkurentne cijene smještaja, usluga, kongresnih prostora i ispred svega jedinstevni stil života i drugačiji pristup ugostiteljstvu i turizmu uopće, čine mnoge destinacije regije pravim  draguljima koje tek treba otkriti.

Zajednički cilj svih stakeholder-a u turizmu regije mora biti isti – podstaći svijet da krene u potragu za draguljima. Zemlje Jugoistočne Europe imaju raznoliku turističku ponudu i svaka ima svoje posebnosti, ali ipak tri niše turizma su zajedničke za sve – kongresni, wellness & spa i zimski turizam. Organizatori specijaliziranog poslovnog sajma Winter & Spa Travel Market-a (WSTM), kompanija Turistička Prizma i organizacija CERTUS, u planiranju sajma vodili su se upravo ovom činjenicom. Želja organizatora WSTM-a je da iz godine u godinu sve više svjetskih kompanija dobije priliku da upozna našu regiju i sve njezine posebnosti.

“Naše zemlje imaju privilegiju da budu “nove” na starom kontinentu. Ljudi širom svijeta su uvijek u potrazi za novim iskustvima i nečim posebnim i drugačijim. Ako biste htjeli rječima opisati našu regiju, “poseban” bi definitivno bila ta riječ. Mi želimo da to vidi svijet i dobije priliku da uživa u tome” smatra Đorđe Mihajlović, direktor Turističke prizme.

Winter & Spa Travel Market nije samo poslovni sajam, već i generator novih ideja za koje je zaslužna konferencija Travel2IT koja se sastavni dio WSTM-a.

Konferencija je posvećena najnovijim trendovima u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (IKT) i turizmu, a organizirana je kroz serije kvalitetnih predavanja i tematskih panela sa željom da se unaprijedi poslovanje kako unutar same regije, tako i sa ostatkom svijeta. Iako je poslovna suradnja srž sajma Winter & Spa Travel market, organizatori su imali na umu i značaj komunikacije sa građanstvom, zbog čega će 24.10. (od 17h do 22h) i 25.10. (od 11 do 16h) građani Novog Sada i ostatka Srbije, kao i okolnih zemalja, imati priliku da se bolje upoznaju sa ljepotama regije u kojoj žive kao i da uživaju u pratećem muzičkom programu, humanitarnog karaktera.

Detaljnije informacije o sajmu WSTM 2014 možete pronaći na službenoj internet stranici www.wstm.rs.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...