Početna - SPORT - „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastavlja se on line

„Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastavlja se on line

Izvanredna situacija odgađa aktivnosti na otvorenom

Unatoč trudu, dobroj volji i želji, zbog izvanredne situacije uzorkovane pojavom koronovirusa, a s ciljem povećanja mjera opreza za sve sudionike, u dogovoru sa suorganizatorima, TZ grada Opatija do daljnjega odgađa aktivnosti na otvorenom u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“

53354594_2534545906616939_2023967754435952640_o

Noćna rika

Zbog izvanredne situacije uzorkovane pojavom koronovirusa, a s ciljem povećanja mjera opreza za sve sudionike, u dogovoru sa suorganizatorima TZ grada Opatija do daljnjega odgađa aktivnosti na otvorenom u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“. Odgađaju se planirane aktivne šetnje i nordijsko hodanje, noćna trail utrka „Carmen Sylva“ te vježbanje nedjeljom na otvorenom s Marijem Mlinarićem.

– U trenutku kada zbog globalne pandemije svima prijeti mogućnost izolacije ponudit ćemo rješenje kako i u ovim uvjetima aktivno voditi računa o svom zdravlju i provoditi fizičku aktivnost. Stoga ćemo dio aktivnosti iz projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastaviti on line iz Opatije, pa pozivamo svih da se priključe on line izazovu Marija Mlinarića „Zdrav život postaje navika“ (https://www.facebook.com/mlinaric.trening/?ref=bookmarks), poziva Suzi Petričić, direktorica TZG Opatija.

Kako bi probudili svijest o zdravom i aktivnom načinu života, uz potporu Turističke zajednice grada Opatije, Mario Mlinarić snimio je vježbe na različitim lolacijama u Opatiji.

– On line izazov, inicijalno je namijenjen onima koji se žele pokrenuti, skinuti kilograme, steći naviku tjelovježbe i poboljšati kvalitetu svog života, ali ga u ovom trenutku preporučujemo svima kao prevenciju zaštite od virusa kroz fizičku aktivnost i zdrave prehrambene navike koje je moguće odraditi i u najmanjem prostoru u svom domu.

Svakodnevno, od 16. ožujka na Facebook stranici MARIO MLINARIĆ ćemo objavljivati besplatne treninge, planove prehrane, jelovnike, savjete te vas motivirati da niti u jednom trenutku ne odustanete jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu. Izazov ljudima nudi mogućnost da svakoga dana naprave nešto za sebe i svoju obitelj, nauče kako da im zdrav način života prijeđe u naviku, stoji u izjavi Marija Mlinarića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Rijeka nudi pomoć stradalima koje je nedavno pogodio potres, a koji privremeno borave na riječkom području

Prvenstveno misli se na djecu kojoj će se omogućiti upis i besplatni boravak u jaslicama/dječjem vrtiću, upis u osnovnu školu ...