Početna - IZDVOJENO - Opatija:Uhvaćeni drski kradljivci
policija-rotirka
ilustracija

Opatija:Uhvaćeni drski kradljivci

Opatijska policija u subotu, 4. srpnja uhitila je četvoricu hrvatskih državljana, koje se sumnjiči za počinjenje drske krađe na štetu 31-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su kazneno djelo počinili u jednom ugostiteljskom objektu na području Opatije, gdje su oštećenom vlasniku iz ruksaka otuđili novčanik. Vlasnik je zamijetio krađu novčanika, nakon čega su počinitelji pobjegli udaljivši se osobnim vozilom. No, policija ih je brzo pronašla te tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdila da je jedan od počinitelja i  5. lipnja  ove godine u drugom ugostiteljskom objektu na području Opatije također počinio  počinio kazneno djelo, odnosno krađu novčanika.

Vozilo u kojem su zatečeni nije bilo tehnički ispravno, a njime je upravljao jedan od počinitelja i to prije stjecanja prava na upravljanje. Počinitelji kaznenog djela prijavljuju se mjerodavnom državnom odvjetništvu, a jedan od njih bit će i prekršajno procesuiran.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...