Početna - IZDVOJENO - Opatijske mažoretkinje slavile deseti rođendan

Opatijske mažoretkinje slavile deseti rođendan

Defileom glavnom prometnicom i svečanom proslavom u Centru Gervais Mažoretkinje Grada Opatije proslavile su deset godina rada.

Mnogobrojni građani pljeskom su pratili povorku u kojoj su bile sve generacije mažoretkinja, ali i sve nekadašnje članice, trenerice i majke mažoretkinja, uz pratnju Limene glazbe Marinići. Svečani dio obilježavanja desetog rođendana održan je u Gervaisu pod nazivom „Naših prvih deset godina“ uz prikazivanje fotografija snimljenih tijekom desetljeća njihova rada, a program je vodio Dean Maslić. Rođendanske čestitke im je uputio i gradonačelnik Ivo Dujmić.

– Hvala vam u ime Grada Opatije i u moje ime na svim uspjesima koje ste postigle, na brojnim nagradama koje ste osvojile, a posebno vam hvala na promociji našega grada diljem zemlje i Europe. Gdje god nastupate, ponosno pronosite ime Opatije i naš ste najbolji promotor. Nezaobilazan ste dio i redoviti sudionici svih važnijih opatijskih događanja. Zahvaljujem i trenericama Tanji Gašparić i Lori Kalčić na velikom trudu i uloženom radu, jer kad vidim koliko je danas ovdje djevojčica i djevojaka, ponosan sam i moram istaknuti da su mladi naše najveće bogatstvo, kazao je gradonačelnik te istaknuo kako će Grad sa zadovoljstvom nastaviti pružati potporu njihovom radu.

op-mazoretkinje2

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.