Početna - IZDVOJENO - Opatijske mažoretkinje slavile deseti rođendan

Opatijske mažoretkinje slavile deseti rođendan

Defileom glavnom prometnicom i svečanom proslavom u Centru Gervais Mažoretkinje Grada Opatije proslavile su deset godina rada.

Mnogobrojni građani pljeskom su pratili povorku u kojoj su bile sve generacije mažoretkinja, ali i sve nekadašnje članice, trenerice i majke mažoretkinja, uz pratnju Limene glazbe Marinići. Svečani dio obilježavanja desetog rođendana održan je u Gervaisu pod nazivom „Naših prvih deset godina“ uz prikazivanje fotografija snimljenih tijekom desetljeća njihova rada, a program je vodio Dean Maslić. Rođendanske čestitke im je uputio i gradonačelnik Ivo Dujmić.

– Hvala vam u ime Grada Opatije i u moje ime na svim uspjesima koje ste postigle, na brojnim nagradama koje ste osvojile, a posebno vam hvala na promociji našega grada diljem zemlje i Europe. Gdje god nastupate, ponosno pronosite ime Opatije i naš ste najbolji promotor. Nezaobilazan ste dio i redoviti sudionici svih važnijih opatijskih događanja. Zahvaljujem i trenericama Tanji Gašparić i Lori Kalčić na velikom trudu i uloženom radu, jer kad vidim koliko je danas ovdje djevojčica i djevojaka, ponosan sam i moram istaknuti da su mladi naše najveće bogatstvo, kazao je gradonačelnik te istaknuo kako će Grad sa zadovoljstvom nastaviti pružati potporu njihovom radu.

op-mazoretkinje2

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...