Početna - IZDVOJENO - Opatijski Crveni križ dobitnik Povelje dr. sc. Jadranko Crnić
povelja
web

Opatijski Crveni križ dobitnik Povelje dr. sc. Jadranko Crnić

Crveni križ iz Opatije dobitnik je priznanja koje dodjeljuje Hrvatski Crveni križ, Povelje dr. sc. Jadranko Crnić. Tako je ovo priznanje dodijeljeno ravnateljici Gordani Grgurin i predsjedniku Viktoru Peršiću u Villi Angeolini na svečanoj sjednici Društva Crvenog križa PGŽ koja je organizirana povodom 20 godina rada.

Povelja dr. sc. Jadranko Crnić je najviše priznanje Crvenog križa, a dodjeljuje se društvima Crvenog križa za promicanje humanosti, osobite rezultate u unapređenju pojedinih djelatnosti i doprinos razvoju Hrvatskog crvenog križa.

Predstavnicima Crvenog križa čestitao je ovom prigodom i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić. Prema riječima Darka Varljena, ravnatelja Društva Crvenog križa PGŽ-a, unutar županijskog društva djeluje deset gradskih društava, a krovna organizacija im je Hrvatski Crveni križ koji djeluje punih 136 godina. U povodu prvih 20 godina uspješnog rada Društva Crvenog križa PGŽ-a tiskana je prigodna publikacija koja obiluje informacijama vezanim uz rad, akcije i programe, te postignute rezultate, a za sve koji žele pomagati Crvenom križu, istaknute su mogućnosti na koji način to učiniti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...