Početna - IZDVOJENO - Opatijski Reformisti izabrali novog predsjednika

Opatijski Reformisti izabrali novog predsjednika

Novi predsjednik naglasio je da će se stranka zalagati za bolje funkcioniranje mjesnih odbora, razvijanje prigrada Opatije i boriti se za bolju, perspektivniju Opatiju.

Opatijski Reformisti, koji su na prošlim lokalnim izborima bili dio SDP-ove koalicije, održali su izbornu skupštinu te su se nakon toga oglasili kratkim priopćenjem:

24.01.2018. godine u prostorijama male sale sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji održana je izborna skupština opatijske gradske organizacije Narodne stranke – Reformisti. Na sjednici izabran je novi predsjednik Aleksandar Popadić, potpredsjednik Marko Orešković kao i članovi predsjedništva Milutin Babić, Jelena Firis i Toni Zorić.

Novi predsjednik naglasio je da će se stranka zalagati za bolje funkcioniranje mjesnih odbora, razvijanje prigrada Opatije i boriti se za bolju, perspektivniju Opatiju, te će odmah krenuti s konkretnim prijedlozima prema Gradu Opatiji o ćemu će redovito obavještavati javnost.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...