Početna - IZDVOJENO - Opatijski sportski dan
marino cvetković
arhiva

Opatijski sportski dan

Ove subote 13. rujna u Opatiji obilježava se Sportski dan, a ujedno se obilježava  i Hrvatski olimpijski dan. Održat će se na prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković. Također je predstavljena i brošura Sportskog saveza Opatija gdje se nalazi iscrpan i detaljan pregled svih sportskih klubova unutra Sportskog Saveza.

Na Sportskom danu predstavit će se sportske udruge s područja Opatije, a u dvorani će svi prisutni moći pratiti sportski program, bit će tu mali nogomet, odbojka, košarka, borilačke vještine, tenis, badminton, košarka, stolni tenis, aerobic, a sve to popračeno glazbom i zabavnim programom uz edukacije i voditelja. Izvan dvorane na programu se nalazi nordijsko hodanje i pješačenje Carmen Sylva stazom za umirovljenike ali i sve ostale. Osnovnoškolcima će se dijeliti prigodna brošura pod nazivom Pregled opatijske sportske zajednice riječju i slikom kako bi se mogli približiti s ponudom te s lakoćom izabrati neki sport kojim će se baviti.

Klubovi koji će biti dio Sportskog dana u subotu su: AK Opatija motorsport, Boćarski klub Opatija, Društvo za športsku rekreaciju Marinovi prijatelji, Društvo sportova na moru Volosko, Jedriličarski klub Opatija, Karate klub Opatija, Košarkaški klub Opatija, Klub za športsku rekreaciju Gorovo, Malonogometni klub Gorovo, Muški rukometni klub Opatija, Nogometni klub Opatija, Odbojkaški klub Opatija, Opatija fight club, Rukometni klub Liburnija, Stolnoteniski klub Opatija 08, Streljački klub DVD Opatija, Šahovski klub Volosko, Športsko-ribolovni klub Ičići, Športsko-ribolovni klub Jadran, Teniski klub Opatija, Vaterpolo klub Opatija, Yacht club Croatia, Planinarsko društvo Opatija, Mažoretkinje Grada Opatije, Crveni križ klub 60+, Društvo naša djeca Opatija, Udruga osoba s invaliditetom Opatija, O.Š. R. K. Jeretov, Opatija, Dječji vrtić Opatija i Mali vatrogasci.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...