Početna - IZDVOJENO - Oprez u prometu!
pješački
foto:pexels

Oprez u prometu!

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je osam prometnih nesreća koje su se dogodile na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske. U prometnim nesrećama dvije su osobe teško i dvije lako ozlijeđene.
Teško su ozlijeđeni pješak u Rijeci i to u nesreći koja se dogodila oko 14 sati na Delti. U ovoj nesreći je sudjelovao i autobus kojim je upravljao 61-godišnji hrvatski državljanin.
U prometnoj nesreći koja se dogodila u Čabru, oko 22 sata teže je ozlijeđena 41-godišnja vozačica osobnog vozila, koja izgubivši kontrolu nad vozilom izletjela izvan kolnika. Oboje ozlijeđenih je prevezeno u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da su zadobili teže ozljede.
Pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa u cilju veće sigurnosti i sprječavanja prometnih nesreća, posebice onih s težim posljedicama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Muškarac na Srdočima nekoliko godina skrivao tijelo svoje majke, a onda zapalio stan

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenih djela povreda mira pokojnika, dovođenje u ...