Početna - GLAZBA - Organizator naljutio posjetitelje koncerta Tolje i Dimšić u Opatiji
Foto: PIXSELL

Organizator naljutio posjetitelje koncerta Tolje i Dimšić u Opatiji

Ritmovi ljubavnih balada “okupali” su u subotu navečer prostor ispred Ljetne pozornice u Opatiji na kojoj su nastupili Mia Dimšić i Marko Tolja. Mia i Marko, inače dobitnici Splitskog festivala i prošlogodišnjeg Porina za najbolju vokalnu izvedbu, pokazali su plodove svog rada i opatijskoj publici koja je uživala u njihovim vokalnim sposobnostima.

Koncert je započela Mia prigodnom pjesmom “Sretan put”, a zatim nastavio Marko kojeg je Mia navela kao glazbenog uzora, a sada i velikog prijatelja.

No, nažalost, usprkos odličnim izvođačima, ovaj koncert će ostati upamćen zbog nekoliko organizatorskih propusta. Naime, koncert u organizaciji zagrebačke tvrtke Cepelin media d.o.o. razočarao je one posjetitelje koji su na blagajnu u večeri koncerta došli kupiti neparan broj ulaznica.

Na blagajni Ljetne pozornice bilo je moguće kupiti isključivo pakete koji su uključivali dvije ulaznice po cijeni od 200 kuna za paket, plus 10 kuna naknade za obradu narudžbi, evo što na to kažu organizatori.

– Na koncert sam došla s obitelji, nas petero, a morala sam kupiti kartu za šest osoba. Smatram da ovo nikako nije zakonski dozvoljeno i tražiti ću pravdu, raspitat ću se što kaže zakon o zaštiti potrošača – rekla je nezadovoljna posjetiteljica koncerta.

Organizatori koncerta iz Cepelin medije na pitanje zbog čega se ulaznice isključivo prodaju u paketima, odnosno zašto se ne može kupiti samo jedna ulaznica, kažu kako je razlog financijska isplativost i poštivanje epidemioloških mjera te dodala kako bi, s obzirom na pandemiju koronavirusa i činjenicu da godinu i pol dana nisu radili, trebalo imati više razumijevanja za ovu industriju.

Okolnosti u kojima se organizator našao donekle se mogu prihvatiti kao objektivne u doba pandemije i otežane organizacije ovakvih priredbi, međutim, isto tako trebalo je na dan koncerta osigurati kvotu ulaznica koja bi omogućila kupnju samo jedne karte.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...