Početna - IZDVOJENO - Otkazana je predstava za sutra „Umri muški“ zbog bolesti člana ekipe
UmriMuski
web

Otkazana je predstava za sutra „Umri muški“ zbog bolesti člana ekipe

Veliki hit Kamenog teatra 55 iz Sarajeva, predstava ‘‘Umri muški’‘, koja je bila najavljena za sutra, petak, 31. listopada, a koja se trebala održati u hotelu Adriatic, otkazana je zbog bolesti člana glumačke ekipe.

– Nažalost, moram Vas obavijestiti da ćemo zbog zdravstvenih problema člana ekipe predstave koji mora na hitnu operaciju u bolnicu morati gostovanje za sada otkazati. Iz istih razloga smo otkazali svasljedeća gostovanja dogovorena do 20. studenog. Izvijestiti ćemo Vas o mogućim novim terminima čim se zdravstvena situacija smiri. Molim Vas da uvažite našu ispriku zbog situacije na koju nažalost nismo mogli utjecati, stoji u obavijesti Marije Stančin iz sarajevske kazališne trupe upućenoj organizatorima opatijskog gostovanja, Festivalu Opatija.

Ravnateljica Festivala Rajna Miloš istaknula je da je za predstavu vladao velik interes i da je prodan značajan broj karata, te da će se pokušati pronaći novi termin u kojem će opatijska publika moći pogledati predstavu ‘‘Umri muški’‘.

– Gledatelji koji su ulaznice već kupili, povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje je kupnja obavljena. Uz isprike gledateljima za otkazivanje predstave i eventualne neugodnosti koje je ono prouzročilo, nadamo se da ćemo predstavu u nekom novom terminu ipak moći održati, kazala je Miloš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...