Početna - IZDVOJENO - Zatvara se hostel Link u Lovranu
web

Zatvara se hostel Link u Lovranu

Hostel se otvorio prije 6 mjeseci, kao dio grupacije Milenij hotela. U preuređenje odmarališta Meridional uloženo je oko 5 milijuna eura. Hostel je trebao biti magnet za mlade goste s pristupačnim cijenama, izvrsnom lokacijom. Ima 5 etaža sa 114 soba, uređenost je izvrsna. I sad se zatvara jer jednostavno nema gostiju. To je još jedan od pokazatelja kako je turizam u našem kraju poprilično loš s nikakvom ponudom koja bi privukla turiste.

Ivan Sarajlić iz Mlenij grupe rekao je kako interesa za destinaciju Lovran trenutno nema i da su bili prisiljeni zatvoriti hostel Link jer jednostavno nema ekonomske računice. Ipak može se zaključiti da se hostel ne stavlja ključ u vrata zauvijek već samo privremeno, a koliko će tako biti ne zna se.

Kad uzmemo sve podatke možemo na veliku žalost zaključiti kako su svi prošli bolje od Kvarnera, pokazatelji za ovu sezonu koja je iza nas govore da je Kvarner po dolascima gostiju prošao najgore od svih na Jadranu, a od tog lošeg Kvarnera među najlošijima je prošla Opatijska rivijera. Više dolazaka ima otoka Krk, arhipelag Lošinj-Cres, rivijera Crikvenica-Novi Vinodolski. Ako gledamo broj stanovnika bolji je i Rab. Očito je da nam fali dobra ponuda koja bi privukla i zadržala turiste jer i jedna od činjenica je da se turisti kod nas zadržavaju svega oko 3 dana što je jako kratko. Ali ne treba nas to čuditi jer kad se sve zbroji i oduzme turisti jednostavno nemaju što vidjeti i nemaju se gdje zabaviti. Jedino mogu brzo otići i slijedeću sezonu naći mjesto s boljom ponudom što ako ovako nastavimo neće biti teško.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas započinju radovi na dijelu ulice Frlanska cesta – pogledajte detalje

U ponedjeljak 25.10.2021. započinju radovi na rekonstrukciji sanitarnog kolektora na županijskoj cesti L58043 (Matulji – Kastav) na dijelu ulice Frlanska ...