Početna - IZDVOJENO - Otkriven poster za FFC Super Finale u Opatiji
ffc
web

Otkriven poster za FFC Super Finale u Opatiji

Opatija će 20. prosinca u svojoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” ugostiti završni ovogodišnji event jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championshipa.
Gledatelji će u glavnom večernjem programu FFC Futures Super Finala koji započinje u 20 sati imati priliku uživati u 14 vrhunskih mečeva, a posebno se ističu borbe ze FFC titule prvaka u teškim kategorijama po K1 i MMA pravilima. Mladen Brestovac pokušat se ubilježiti 11. pobjedu u nizu i osvojiti novi prestižni pojas u svojoj karijeri, a posebno će biti zanimljiv okršaj između bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza i Nizozemca Diona Staringa. Radi se o dva izuzetno iskusna borca koji zajedno imaju odrađenih čak 115 profesionalnih mečeva.
Osim toga, na rasporedu je i deset finalnih Futures mečeva u svim kategorijama, čiji pobjednici osvajaju ugovor s FFC-om za 2015. godinu.
Nema sumnje kako će to biti večer ispunjena adrenalinom u Opatiji. Za dobru atmosferu u dvorani pobrinut će se pogotovo domaći borci Dorijan Ilić i Ivan Stanić sa svojim suparnicima, a nakon što je u četvrtak krenula prodaja ulaznica, sad je otkriven i službeni poster eventa.
Za mjesto na tribini bit će potrebno izdvojiti 70 kuna, a za mjesto u parteru 100 kuna. Cijena ulaznice je 30 kuna povoljnija u pretprodaji, odnosno na dan eventa cijene će biti 100 kuna za tribinu i 130 kuna za parter. U prodaji su također i VIP stolovi s osam mjesta čije se cijene kreću od 3.000 do 5.000 kuna.
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ffc-futures-super-finals-opatija-sportska-dvoranamarino-cvetkovic-380355/event.html) i kioscima Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Svoje najbliže prodajno mjesto možete pronaći na adresi www.eventim.hr/hr/outlets.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...