Početna - IZDVOJENO - Otkriveni detalji strašne nesreće u Osijeku
Foto: web

Otkriveni detalji strašne nesreće u Osijeku

Vozač BMW-a, koji je u raskrižje ušao iz ulice, imao je zeleno svjetlo na semaforu. On je najteže ozlijeđen u ovoj nesreći i nakon liječničke intervencije, u kritičnom je stanju.

Škripu kočnica, snažan udarac i potom jauke čuo Zoran Berber, čiji je stan tik do uništenog tramvajskog stajališta. Iako šokiran viđenim, pozvao je 112 i istrčao iz stana pomoći unesrećenima. Vozač Hitne imao je veliku porezotinu na glavi i pomogao mu je previti ranu. Potom je zavirio u BMW i vidio da je čovjek u nesvijesti. Polegao ga i ništa se više nije moglo učiniti, Berber je pomogao i ženi u stanju šoka koja se s djetetom u kolicima našla u blizini.

Najteže je stradao 46-godišnji vozač BMW-a, koji je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja osječkoga KBC-a. On se trenutno nalazi aparatima, a teško mu je ozlijeđeno lijevo plućno krilo. Prognoze o njegovu daljnjem zdravstvenom stanju liječnici ne žele donositi.

U ovoj su teškoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe, a lakše njih osmero, među kojima i jednogodišnje dijete, suputnik u jednom od oštećenih automobila.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...