Početna - IZDVOJENO - Otvoren natječaj za prijavu filmova na STIFF – međunarodni studentski filmski festival
logoSTIFF

Otvoren natječaj za prijavu filmova na STIFF – međunarodni studentski filmski festival

Nakon uspješna dva izdanja i ukupno više od 3000 prijavljenih filmova, STIFF – međunarodni studentski filmski festival poziva studente filma, animacije i umjetničkog videa da svoje radove prijave na ovogodišnji treći po redu festival.

STIFF je posvećen promociji studentskih filmskih radova i osnaživanju filmske i video industrije u Hrvatskoj i u regiji, a zajednički ga organiziraju Filmaktiv i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.
Prijave su otvorene za studentske igrane, dokumentarne i animirane filmove u trajanju do 60 minuta, nastale u periodu nakon 01. siječnja 2014. godine. Filmovi se prijavljuju isključivo preko FilmFreeway platforme, a krajnji rok za prijavu je 20. svibnja 2016. godine.

Fokus ovogodišnjeg festivala su dokumentarni filmovi pa se posebno pozdravljaju prijave iz tog područja. Ovogodišnja novina je i kategorija studentskog eksperimentalnog filma i umjetničkog videa.

Žiri festivala birat će najbolji igrani, dokumentarni i animirani film te će i publika imati priliku izabrati svog favorita.

Uz besplatan ulaz na sve projekcije, festival će se održati u Art-kinu Croatia, od 13.10.2016. do 15.10.2016. godine.

Pratite STIFF na web stranici, Twitter profilu i Facebook stranici.

Festival se provodi uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova” i Sveučilišta u Rijeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...