Početna - IZDVOJENO - Otvorena Poliklinika Poliderma u Opatiji

Otvorena Poliklinika Poliderma u Opatiji

Spoj ljepote i zdravlja u Hotelu Ambasador

U petak, 23. srpnja, u 20.00 sati u Opatiji, održalo se otvorenje Poliklinike Poliderma u hotelu Ambasador. Novootvorena Poliklinika Poliderma smjestila se u samom srcu Kvarnera. Liburnia Riviera Hoteli započeli su suradnju s priznatim i nagrađivanim stručnjakom iz područja dermatovenerologije, dr. Dinkom Kaliternom koji je i vlasnik Poliklinike Poliderma. Hotel Ambasador postao je oaza zdravlja i ljepote te mjesto na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.

Okupljanje se održalo u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, a počelo je u 19.00 sati u Hotelu Ambasador. Uzvanici su uživali u razgledavanju poliklinike, a zatim se program nastavio na predivnoj terasi najstarijeg hotela na Jadranu, Hotela Kvarner. U 21.00 sati gostima su se obratili član Uprave g. Karl Eckerstorfer, dr. Dinko Kaliterna i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin.

U ime LRH uzvanicima se obratio član Uprave g. Karl Eckerstorfer: “U LRH odlučili smo staviti veliki naglasak na razvoj zdravstvenog turizma kako bi Opatiju vratili na poziciju lidera zdravstvenog turizma kao što je to bila prije 130 godina. Stoga smo u ponudi zdravstvenog turizma koju razvijamo u sklopu naših hotela, ostvarili suradnju s priznatim i nagrađivanim doktorom Dinkom Kaliternom, rezultat koje je i ovaj današnji event otvaranja Poliklinike Poliderma. Putem ove poliklinike LRH dobiva jedinstvenu ponudu na Kvarneru u ovom segmentu zdravstvenog turizma kada je u pitanju ljepota i zdravlje”.

Dr. Dinko Kaliterna osnivač je i vlasnik Poliklinike Poliderma koja je započela s radom 2004. godine, a područja njegove ekspertize su estetsko-korektivne procedure, kozmetologija, celulit, anti-aging medicina i laser. My SKIN kozmetika je kozmetika koju potpisuje i sam dr. Dinko Kaliterna, a koja je uvrštena u wellness ponudu LRH hotela.

„U hotelu Ambasador, Poliklinika Poliderma nudit će najinovativnije i najbolje estetske tretmane dostupne u današnjem svijetu. Nudit će estetske tretmane za svaki tip tijela, tretmane matičnim stanicama, infuzije, preparativnu kozmetiku i konzultacije. Infuzije koje će biti u ponudi su formulirane tako da pomognu klijentu da se pomladi, prevenira bolesti i stanja ili kao pomoć kod kroničnih oboljenja. Svaka infuzija je kreirana kako bi pomogla kod specifičnih situacija pa tako i kod detoxa, celulita, hidratacije, mamurluka i nedostatka energije“, izjavio je dr. Dinko Kaliterna

Liburnia Riviera Hoteli vodeća je hotelska grupacija na Kvarneru koja upravlja s 20 elegantnih, luksuznih i šarmantnih hotela i vila koje se protežu na četiri lokacije – u luksuznoj Opatiji, romantičnom Lovranu, u omiljenom mjestu za ljubitelje pješčanih uvala Mošćeničkoj Dragi te autokampu u mirnoj Medveji. Tradiciju u hotelijerstvu na Opatijskoj rivijeri njeguju dulje od 125 godina, posebice u wellness i kongresnom turizmu. Opatija sve više postaje destinacija za mnoge industrije koje njenu atraktivnost, ljepotu prirode, dobru i ugodnu atmosferu cijene i uživaju u njoj iz godine u godinu. Liburnia Riviera Hoteli brinu ne samo za odličnu ponudu, nego i za sigurnost svojih gostiju, a osigurali su i fleksibilne mogućnosti rezerviranja smještaja. Više o  ponudama saznajte na www.liburnia.hr  

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...