Početna - GASTRO KUTAK - Otvorena Trattoria Mandrać u Voloskom

Otvorena Trattoria Mandrać u Voloskom

Vlasnici objekta su Goran Pejić kao frontmen, Lili Zubčić kao glavna domaćica i Dean Pejović kao glavni kuhar. Goran i Dean su radili u Ružmarinu skupa godinama, dok je Lili iskustvo stjecala u mnogim restoranima širom sjeverne Italije gdje je živjela 36 godina. Dean je bio šef restorana Ružmarin dugi niz godina, i kao šef stvarao je dodatna iskustva u raznim opatijskim hotelima.

“Što nudimo u našoj trattoriji je prava tratorijska hrana: juhe i maneštre, salamini i siri, tepla foccacia s mortadelun, lignje i školjke, frigana mića riba, dobri šugi s našun paštun, bišteki i puno ljepoga slatkoga.

Imamo vina iz našeg kraja, mrzle pive, likere i rakije, te kavu iz Matulja. Cilj nam je što više koristiti domaće namirnice, od naših ljudi kako bi strancima priuštili pravo tradicionalno gastronomsko iskustvo”, ističu vlasnici.

Do Mandraća se nalazi i Butiga, prostor koji su otvorili partneri Ružmarin i Aura, u želji da gostima ovog dijela Voloskog daju mogućnost kupnje tradicionalnih proizvoda, od kojih mnoge mogu probati u Mandraću, te lako i kupiti nakon kušanja.

Trenutno radno vrijeme trattorie Mandrać je svakim danom od 07:30 do 23:45 h prijenosi Fiuman.hr.

Foto: Domagoj Miletić

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...