Početna - IZDVOJENO - Učenice generacije u Obrtničkoj i Ugostiteljskoj školi

Učenice generacije u Obrtničkoj i Ugostiteljskoj školi

Na kraju svake školske godine Grad Opatija nagrađuje najuspješnije učenike opatijskih srednjih škola koji su se istaknuli tijekom obrazovanja svojim radom i zalaganjem te uspjesima na raznim natjecanjima i ostalim aktivnostima, kao i profesore godine prema prijedlogu škola. Učenicima generacije i profesorima godine Grad Opatija poklonio je slike akademskog slikara Claudija Franka.

Učenicom generacije Ugostiteljske škole Opatija proglašena je Nicole Ivanković, a profesoricom godine Dajana Ljubičić. U Obrtničkoj školi učenicom generacije proglašena je Elena Simčić. 

Na svečanoj podjeli svjedodžbi, nagrade je učenicama i profesorici uručila zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić.

– Iza vas je zaista izazovno razdoblje školovanja u posljednje dvije školske godine, no vi ste još jednom pokazali i dokazali kako se mladi ljudi uspješno prilagođavaju svim novim izazovima. Zajedno sa svojim profesorima pomicali ste granice i mogućnosti obrazovanja i usvajali nova znanja i vještine. Pred vama su sada mnoge nove mogućnosti te Vam želim mnogo sreće i uspjeha u budućem školovanju ili u svijetu rada, kazala je zamjenica gradonačelnika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...