Početna - IZDVOJENO - Ovaj vikend počinje redovni program Kina Slobode, Lovran
kino sloboda

Ovaj vikend počinje redovni program Kina Slobode, Lovran

Redovni kino-program u lovranskom Kinu Sloboda, nakon svečanog otvorenja krajem godine uz nove ”Ratove zvijezda”, nastavlja se ovog vikenda domaćim blagdanskim hitom i popularnim dječjim animiranim filmom.

Ovaj petak, 13. siječnja na repertoaru obnovljenog kina biti film ”Sve najbolje”, domaća komedija renomirane redateljice Snježane Tribuson najavljivan kao ”božićni film s trovanjem”. Jaku glumačku postavu predvode Goran Navojec i Ksenija Marinković, a više informacija o filmu dostupno je na službenim stranicama. Uz prvu projekciju u petak u 19 sati, film će biti prikazan i u subotu u 19 sati.

U subotu 14. siječnja, održat će se i matineja – animirana komedija-avantura za djecu ”Vaiana”, u 14 sati. Film prati potragu djevojčice Vaiane za mitskim otokom, a glavnu ulogu u hrvatskoj sinkronizaciji igra Mia Negovetić.

Cijena ulaznice je popularnih 15 kuna po predstavi, i mogu se kupiti na blagajni – biljetarnici za trajanje radnog vremena kina – u petak od 16 do 22 sata, te u subotu od 12 do 22 sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...