Početna - IZDVOJENO - U prodaji su i VIP ulaznice za koncert Petra Graše u Opatiji
Graso-poster

U prodaji su i VIP ulaznice za koncert Petra Graše u Opatiji

Prošli tjedan je najavljeno da će se u Opatiji ove godine povodom Valentinova održati veliki koncert Petra Graše. Grašo  trenutno kotira kao jedan od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj, što potvrđuje i mnogim nastupima pred iznimno brojnom publikom.

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju odmah istog dana kad je koncert i najavljen, po cijeni od 80 kuna za parter i 100 kuna za tribinu, a od ponedjeljka, 9. siječnja, u prodaju se pušta i ograničeni broj VIP ulaznica za tribinu po cijeni od 150 kuna, koja donosi rezervirano i numerirano mjesto u središnjem donjem dijelu tribine. VIP ulaznice je moguće kupiti isključivo u restoranu Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji.

Sve ostale ulaznice moguće je kupovati na brojnim lokacijama diljem Hrvatske: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.

Prema top ljestvici sustava Eventim, nastup Petra Graše može se proglasiti najpopularnijim “valentinovskim” koncertom u Hrvatskoj. Čak i ovako, na općoj ljestvici Eventima, treba istaknuti kako se ispred koncerta Petra Graše povodom Valentinova u Opatiji nalaze isključivo “mega” koncerti i drugi veliki događaji koji se održavaju svi redom u Areni Zagreb, koja, kao što svi znaju, ipak ima čak višestruko veći kapacitet.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...