Početna - IZDVOJENO - Ovu nedjelju prvi Santa Claus Run Up: božićna utrka povijesnom šetnicom, Opatija
djed mraz
foto:peexels

Ovu nedjelju prvi Santa Claus Run Up: božićna utrka povijesnom šetnicom, Opatija

Ovu nedjelju, 18. prosinca  održat će se jedna neobična i zanimljiva utrka – Santa Claus Run Up. Trasa utrke je od Opatije do Veprinca koja vodi povijesnom šetnicom. Tako će se odvažni natjecatelji s prigodnim kapicama Djeda Mraza okušat će se u brzini, spretnosti i izdržljivosti dužinom Puta za Veprinac.

Dosta kratak, ali zahtjevan uspon do 519 m visokog vidikovca na Veprincu natjecatelji će startati u 12 sati iza Remisens Hotela Palace-Bellevue. Kretat će pojedinačno svakih 30 sekundi, a najbrži će biti proglašen u 16 sati ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Uz pehare za tri najbrža trkača i trkačice, osigurane su i medalje za najstarijeg i najmlađeg sudionika, koji uspiju završiti utrku.

– Pozivamo sve sportaše, rekreativce i sugrađane da se priključe i sudjeluju u ovom jedinstvenom događaju. Prijava je moguća putem web stranice www.grabarsport.hr od 17. prosinca, ili na dan utrke od 10 sati ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, kada će biti i preuzimanje startnih paketa. Startnina iznosi 70 kuna, te će se plaćati prilikom podizanja startnog paketa, kazali su organizatori – Turistička zajednica grada Opatija i Triatlon klub Matulji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...