Početna - IZDVOJENO - Papa Franjo na naslovnici Rolling Stonea
Papa Franjo
foto: Reuters/PIXSELL

Papa Franjo na naslovnici Rolling Stonea

Papa Franjo je apsolutni hit u svijetu. Nije nimalo nalik prijašnjim papama ili crkvenim dužnosnicima uopće. Tome u prilog govori činjenica i da je njegovo ime jedno od onih koje se najčešće “gugla”. Jedini koji su popularniji od njega na google tražilici su Justin Bieber i boy band One Direction.

Moderan je i osviješten, Internet naziva darom od Boga. Prvi je u povijesti koji se nalazi na naslovnici popularnog američkog časopisa Rolling Stone, a za isti časopis je dao i intervju, također prvi u povijesti. Intervju s Papom radio je Mark Binelli koji je vodećeg čovjeka katoličke crkve opisao kao cool čovjeka, vještog vođu, PR stručnjaka i prijatelja masa, prenosi 24 sata.

Ipak, Rolling Stone nije prva naslovnica koju krasi papa Franjo. Do sada se pojavljivao na naslovnicama talijanskog Vanity Faira, časopisa Time, The New Yorkera te časopisa The Advocate koji je namijenjen prvenstveno LGBT zajednici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara ...