Početna - IZDVOJENO - Petar Grašo sutra osobno najavljuje svoj veliki koncert, Opatija
grašo

Petar Grašo sutra osobno najavljuje svoj veliki koncert, Opatija

Valentinovo je blizu, a to znači da se približava i veliki romantiči koncert Petra Graše u Opatiji na kojem se očekuje čak oko tri tisuće posjetitelja.

Popularni hrvatski pjevač ovog će petka, 27. siječnja, doći u Opatiju kako bi na konferenciji za medije osobno najavio taj svoj veliki koncert koji je na rasporedu u subotu, 11. veljače, u sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

Interes za koncertom je iznimno velik, nema sumnje kako sve posjetitelje očekuje sjajna atmosfera uz nekoliko iznimno lijepih iznenađenja, a što sve Grašo priprema za koncert i što njegovi brojni fanovi mogu očekivati sad ćemo doznati direktno od samog izvođača.

Konferencija za medije će se održati u opatijskom hotelu Navis, a svoj dolazak već su najavili brojni mediji. Nakon održane konferencije, Grašo će biti na raspolaganju svim medijima za pojedinačne intervjue.

Spomenimo i kako je organizator koncerta, OFC agency, otkrio da je u prodaji za tribinu ostalo još svega stotinjak ulaznica, pa se savjetuje svima koji žele uživati u koncertu s tog mjesta da požure do najbližeg prodajnog mjesta sustava Eventim (kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice, dvorana Opatija…).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...