Početna - IZDVOJENO - Od petka radovi na sanaciji željezničkog kolosijeka na raskrižju ulica Riva – Riva boduli – Henckeova – Ivana Zajca
ivana-zajca

Od petka radovi na sanaciji željezničkog kolosijeka na raskrižju ulica Riva – Riva boduli – Henckeova – Ivana Zajca

U petak 9. prosinca  2016. godine započinju radovi na sanaciji željezničkog kolosijeka na raskrižju ulica Riva – Riva boduli – Henckeova – Ivana Zajca. Radovi će se izvoditi svakog dana poslijepodne od 17  sati do slijedećeg dana ujutro do 5:00 sati. Za vrijeme izvođenja radova bit će onemogućen ulaz vozila iz ulice Riva u ulicu Riva Boduli, a sav promet u smjeru područja tržnice odvijat će se obilaznim smjerom kroz parkirališta Putnička obala i Riva boduli.

 Radovi će se izvoditi svakog dana poslijepodne od 17:00  sati do slijedećeg dana ujutro do 5:00 sati. Za vrijeme izvođenja radova bit će onemogućen ulaz vozila iz ulice Riva u ulicu Riva Boduli. Sav promet u smjeru područja tržnice odvijat će se obilaznim smjerom kroz parkirališta Putnička obala i Riva boduli. U vrijeme izvođenja radova u ulici Riva Boduli, promet će se privremeno odvijati dvosmjerno, ali samo od raskrižja sa Demetrovom ulicom do raskrižja sa Verdijevom ulicom.

Predviđeni rok za izvođenje radova na željezničkom kolosijeku je četiri dana, no ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti (pogoršanje vremenske situacije i sl.) rok se može produžiti.

Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije te ukoliko nemaju prijekih potreba, da izbjegavaju ulazak u zonu oko glavne gradske tržnice u vrijeme odvijanja radova.
Za potrebu dolaska vozilom u zonu tržnice, omogućit će se besplatni prolaz kroz parkiralište Putnička obala i Riva boduli, pod uvjetom da prolazak ne traje dulje od 10 minuta. Svakom vozilu pri ulazu u parkiralište Putnička obala izdaje se parkirna karta, koju se poništava isključivo na izlazu iz parkirališta na Rivi boduli.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...