Početna - IZDVOJENO - Na sajmu nautike u Parizu nema Hrvatske
sajam-nautike

Na sajmu nautike u Parizu nema Hrvatske

Kao da nije jedna od najboljih nautičkih destinacija u Europi, hrvatski štand je izostao sa poznatog sajma nautike u Parizu!

Tako se zapravo dogodilo nešto što nitko nije mogao očekivati jer i veliki broj Francuza posjećuju našu obalu i svi tvrde da je prelijepa, odlično organizirana i svi su u šoku da nema niti jednog štanda s hrvatskim fotografijama i ponudom hrvatskog chartera.

Gaf za sajam ili za charteraše i HTZ i Ministarstvo turizma? pita se portal Kigo hr.

Može se slobodno kazati da je ovo gaf za sve jer najviše ispaštaju posjetitelji. Sajam nautike u Parizu (organizatori) je trebao znati da je Hrvatska najbolja nautička EU destinacija i da sve veći broj Francuza jedri po Hrvatskoj. Ne imanje Hrvatske na sajmu nautike je nešto kao da je Hrvatska napravila sajam skijanja u Zagrebu bez ponude iz Austrije!? Organizator se morao potruditi da dobije više poslovnih subjekata iz Hrvatske jer to jednostavno posjetitelji traže.

HTZ i Ministarstvo turizma RH također moraju shvatiti da je Pariz jedan od najvažnijih gradova svijeta i da je jako važno pojaviti se u ovome gradu posebno u promociji nautičkog sektora. To bi značilo da u sklopu navedenih institucija postoji razum, znanje i pametna priprema.

Charteraši u Hrvatskoj su se također trebali trgnuti te te predstaviti u Parizu barem na razini simbolike. Da postoji ceh ili savez charteraša postojao bi i fond gdje bi se hrvatska nautika uvijek mogla predstaviti na svim najvažnijim sajmovima nautike u svijetu.

Nikome nije jasno tko je to donio odluku da Pariz za hrvatsku nautiku NE POSTOJI!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...