Početna - IZDVOJENO - Pioniri kreću protiv Intera, Dabac: Igrači su željni dokazivanja
HNK Rijeka
arhiva

Pioniri kreću protiv Intera, Dabac: Igrači su željni dokazivanja

U nedjelju će pioniri Rijeke odigrati prvu utakmicu nove sezone u prvoj HNL, a snage će odmjeriti protiv Inter Zaprešić (Stadion Robert Komen, 16 sati). Za mlade nogometaše bit će to nova izazovna sezona u kojoj će dobiti priliku odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske.

– Odradili smo šest dobrih tjedana od čega je prvi bio selekcijski. Imali smo vremena upoznati se i dobro su prihvatili mene i moj način rada. Raduje me što uz 19 stalnih ima još tri, četiri igrača koja treba malo pričekati i koji će kroz koji mjesec adekvatnog treninga sazrijeti i biti pojačanje u nastavku sezone. Nemamo ni ozljeda što je najbitnije, rekao je Dario Dabac, trener pionira Rijeke.

Sada kada ste već upoznali igrače, i nakon prijateljske utakmice sa Lokomotivom što očekujete od nove sezone?

– Mogu reći da su pozitivna ekipa, željna rada i dokazivanja. U početku su se znali i prezaigrati, ali sada su se posložili i igra ima, kako bi se reklo glavu i rep. Imamo jasne smjernice na čemu moramo više poraditi i zato će se staviti više naglaska na individualne treninge. Dečki se trude, rade, žele i uz ovakav kontinuirani rad i malo sreće možemo se nadati dobrom plasmanu, rekao je trener Dario Dabac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...