Početna - IZDVOJENO - po-Ri-look
foto: web

po-Ri-look

„po-RI-look digital edition“ je nova inicijativa mladih Centra tehničke kulture Rijeka u kojoj mladi, uz pomoć stručnog tima, kroz intenzivne vikend-radionice mogu sudjelovati u izradi višejezične mobilne aplikacije koja će služiti kao vodič za mlade po gradu Rijeci.

Radit će se u tri tima – kreativnom, programerskom i pravnom. Timovi će zajednički odlučiti što će biti sadržaj mobilne aplikacije, a potom će svaki tim krenuti na svoj dio posla. Kreativni tim će ideje morati pretvoriti u tekst na engleskom i talijanskom jeziku, a osim toga bit će zadužen za izradu vizualnog identiteta i promociju aplikacije. Pravni tim bavit će se autorskim pravima i intelektualnim vlasništvom vezanim za mobilne aplikacije dok će programerski tim, kao što mu i naziv govori, biti zadužen za programiranje mobilne aplikacije.

Sudjelovati u inicijativi mogu mlade osobe (od 15 do 30 godina) s interesom za rad u bar jednom ili više timova. Stoga, ako znate programirati, dobro se služite engleskim/talijanskim jezikom, zanima vas izrada vizualnog identiteta, PR i marketing, autorska prava prijavite se do 18. ožujka 2014. putem online obrasca i priključite se inicijativi mladih „po-RI-look digital edition“.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...