Početna - IZDVOJENO - Policija obavila očevid vezan za lanačani sudar na A7
Crikvenica prometna
foto: Goran Kovačić/Pixsell

Policija obavila očevid vezan za lanačani sudar na A7

Jučerašnja prometna nesreća koja se dogodila na autocesti A7 kod tunela “Burlica” u pravcu Križišća dobila je svoju završnu riječ.

Naime, kako nam javljaju iz PU primorsko goranske, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka obavili su očevid na mjestu prometne nesreće na kojemu su bili, osim djelatnika policije, i vatrogasci te Hitna pomoć.
Do prometne nesreće je došlo nakon što se vozilo Hitne pomoći zbog kvara zaustavilo uz desni rub kolnika. Uslijed kvara došlo je do stvaranja dima te smanjene vidljivosti na kolniku. U zaustavljeno vozilo Hitne pomoći najprije je udarilo osobno vozilo koje je zatim odbačeno u zaštitnu metalnu ogradu. Nakon toga više je vozila koja su se kretala u istom smjeru udarilo u vozila ispred sebe. U prometnoj nesreći ukupno je sudjelovalo deset vozila, i to: vozilo Hitne pomoći, dva teretna vozila i sedam osobnih vozila.

Nažalost, četiri osobe su zadobile teške, po život opasne ozljede. Radi se o tri vozača i putnici iz jednog od osobnih vozila, starosti 52 do 69 godina, dok su vozačica i dvije putnice iz osobnih vozila lakše ozlijeđene. Materijalna šteta je oko 440 000 kuna.
Promet je ovom dionicom bio u prekidu u vremenu od 11,54 do 17,45 sati te se odvijao zaobilazno.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...