Početna - IZDVOJENO - Posljednji termin škole barmena prije sezone
Foto: web

Posljednji termin škole barmena prije sezone

Visoki standardi u ugostiteljstvu uvelike može pridonijeti uspjehu ove turističke sezone, a moguće ga je postići samo uz kvalitetan kadar koji dijeli ugostiteljske vrijednosti. Znanja i vještine možete steći u školi barmena koja započinje 22.04.2014. To je ujedno i zadnji termin prije sezone, pdnosno zadnja prlika za sve one koji se žele okušati u jednom od najpopularnijih zanimanja.

Kroz program škole barmena polaznici stječu znanje iz teorije, classic style izrade koktela, free style (metoda atraktivnog točenja) te ujedno pohađaju stručnu praksu gdje se susreću sa stvarnim uvijetima rada u baru i sa pripremom svih koktela koji se tokom škole spominju kako bi usporedno usvojili teoriju i praksu te se formirali u kvalitetnog i profesionalnog barmena Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association – svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku. Škola se odvija u malim grupama uz individualni pristup jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. Prijave za školu su započele.

Više informacija potražite na www.barmen.hr u rubrici Škola barmena ili zatražite putem maila marketing@barmen.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pokrenuta peticija “Vratimo brodsku liniju Rijeka – Dubrovnik”

Prije nekoliko godina Uprava Jadrolinije odlučila je da više neće financirati ljetnu trajektnu liniju između Rijeke i Dubrovnika, za koju ...