Početna - AUTOMOTO - Posljednji testovi za Croatia Rally

Posljednji testovi za Croatia Rally

Za dva dana u Hrvatskoj kreće svjetski automobilistički spektakl. Od četvrtka 22. travnja do nedjelje 25.travnja svoje će vještine na Croatia Rallyju, trećoj etapi Svjetskog prvenstva u reliju (WRC), pokazati najbolji reli vozači današnjice.
Sinoć je završila posljednja testna vožnja momčadi M-Sporta (Ford) koja je tražila optimalna podešenja vozila i izbor guma za što bolji plasman na brzinskim ispitima. Među njima, završni test odradio je i Adrien Fourmaux, juniorski prvak svijeta iz 2018. godine koji upravo u Hrvatskoj vozi svoju debitantsku utrku u WRC klasi.
Croatia Rally svaki dan uživo pratite na HRT-u, Arena Sportu i WRC+
Zbog trenutne pandemije i sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama, ulaznice za gledatelje nisu u prodaji. Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana na HTV 2 prema sljedećem rasporedu : Četvrtak, 22. travnja: Prijenos svečanog otvorenja od 18:50 do 20:10 sati; petak, 23. travnja: U večernjem programu emitirat će se najzanimljiviji dnevni isječci utrke; subota, 24. travnja: Prijenos dva brzinska ispita uživo; nedjelja, 25. travnja: Prijenos uživo jednog brzinskog ispita “Power Stage” i svečanosti proglašenja pobjednika.
Osim HTV2, natjecanje će svaki dan uživo prenositi Arena Sport i WRC+.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...