Početna - IZDVOJENO - Povodom Dana Grada Kastva otvorena izložba ”Zaboravljeni” Georgette Yvette Ponté
kastav
web

Povodom Dana Grada Kastva otvorena izložba ”Zaboravljeni” Georgette Yvette Ponté

U petak, 01. lipnja 2018. godine, s početkom u 19 sati u galerijskom prostoru crkve sv. Trojice, Trg Lokvina, otvorena je izložba “Zaboravljeni” autorice Georgette Yvette Ponte.

Izložba se održava u sklopu Dana Grada Kastva te Izložbenog programa 27. Kastafskog kulturnog leta. Izložba će se moći pogledati sve do 14. lipnja 2018., svakim danom od 17:00 do 21:00 sat. Izložbu su otvorili Duško Šibl, poznati hrvatski slikar, koji je zahvalio autorici na pozitivnom primjeru koji ona svojim radom pruža budućim naraštajima.

Autorica ističe kako je njena želja bila da ova izložba bude edukativna, da se prisjetimo onih koji su prije nas bili, a koji su zaboravljeni. Publici se obratila i predsjednica Udruge Kastafsko kulturno leto, Helena Ninković Budimlija, a u glazbenom djelu nastupili su Claudio Frank i violinisti Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi “Milan Brozović”, Kastav pod vodstvom Nataše Veljak, mag.art..

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...