Početna - IZDVOJENO - Poziv građanima Kastva na javnu tribinu „Odvojeno prikupljanje otpada“

Poziv građanima Kastva na javnu tribinu „Odvojeno prikupljanje otpada“

Grad Kastav i KD Čistoća d.o.o. Rijeka pozivaju sve zainteresirane građane Kastva na javnu tribinu „Odvojeno prikupljanje otpada“ koja će se održati u srijedu, 7. prosinca 2022. godine, s početkom u 18:00 sati u Boćarskom domu „Slavko Stanić“, Kastav, Stražnica 3.

Svrha javne tribine je educiranje i informiranje građana o održivom gospodarenju otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima te upoznavanje mještana s novim sustavom prikupljanja otpada.

Tribina je otvorena za sve građane Kastva, a nakon edukativno-informativne prezentacije o pravilnom načinu postupanja s otpadom, građani će predstavnicima KD Čistoća d.o.o. Rijeka moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na e-mail: komunalno@kastav.hr  ili na telefon: 051/561-930 najkasnije do 02. prosinca 2022. godine.

U slučaju iznimno velikog interesa za sudjelovanje na javnoj tribini, Grad Kastav i KD Čistoća d.o.o. Rijeka organizirat će dodatne tribine za potencijalne prijavitelje o čemu će pravovremeno obavijestiti sve zainteresirane.

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...