Početna - IZDVOJENO - Poziv na besplatna poslovna savjetovanja za obrte i tvrtke

Poziv na besplatna poslovna savjetovanja za obrte i tvrtke

Grad Opatija ovim putem poziva zainteresirane predstavnike srednje velikih i malih poduzeća (uključena su i mikropoduzeća) na besplatno poslovno savjetovanje – 3. Dani otvorenih vrata – koje se provodi u sklopu projekta HUBBAZIA – poduzetničkog inkubatora Grada Opatije, a u suradnji s Visokom poslovnom školom PAR iz Rijeke.

Cilj projekta je poticanje razvoja poduzetništva i gospodarstva na području grada Opatije i Primorsko-goranske županije, a provođenjem programskih ciklusa u sklopu projekta jačati će se postojeća te poticati stvaranje novih poduzeća, nove inovativne ponude i usluge.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektna aktivnost – poslovno savjetovanje – će se održavati u novouređenom i moderno opremljenom prostoru Vile Antonio u centru Opatije (adresa: Nazorova 2). Stručnjaci Visoke poslovne škole PAR na raspolaganju su vam za pomoć ili poslovni savjet vezano za poslovanje vaše tvrtke ili obrta, a možete se raspitati i za potencijalne izvore financiranja, organizacije posla, savjete oko poslovnih odluka i sl.

Dovoljno je da svi zainteresirani najave i dogovore svoj dolazak na:

E-mail:  hubbazia@opatija.hr

Ili Telefon: +385 99 526 92 94

Savjetovanje je besplatno za sve zainteresirane, nije potrebna prijavna dokumentacija, a odvijat će se temeljem sljedećeg rasporeda:

Raspored:

13.07. 10:00 – 18:00

20.07. 10:00 – 18:00

21.07. 10:00 – 18:00

27.07. 10:00 – 18:00

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...