Početna - IZDVOJENO - Poziv udruge Žmergo
Žmergo
Fotomontaža - I: zmergo.hr

Poziv udruge Žmergo

Žmergo poziva mlade osobe u dobi od  18 do 25 godina  za  neformalne edukacije  i  povezivanje sa ostalim sudionicima iz Portugala, Bugarske, Hrvatske, Italije i Slovenije u sklopu EU programa  Mladi na djelu (Youth in Action). Razmjena mladih će se odvijati  u Portugalu, u gradu Peniche, u razdoblju od 05.do 13. travnja  2014 godine. Organizator za Hrvatsku,  Eko-udruga Žmergo iz Opatije  je partner na projektu Re-ACT to Build,  unutar EU programa Mladi na djelu.

Sve  programske aktivnosti  odvijati će se kroz  umjetnost  i djelovanju na  otvorenom u cilju ravijanja  vlastitih vještina u sklopu timskog rada. Voditelji programa su predstavnici portugalske organizacije Associação Juvenil de Peniche.

Rad u multikulturalnom okruženju je vrlo motivirajući te će svi sudionici razviti i unaprijediti svoje talente i vještine. Troje volontera radit će na programima za rad u zajednici, a troje na kreativnom dijelu programa (predstava).

Projekt pokriva:

– troškovi smještaja i hrane – 100 % (sudionici će biti smješteni u Domu mladih u samom centru Penichea, potrebno je ponijeti vreću za spavanje. Obroci su također osigurani, posluživati će se u školskoj kantini)

– troškova prijevoza – 70%, sudionik je obavezan osigurati preostalih 30 %.

Prednost imaju mladi sa slabijim mogućnostima.

Zainteresirani mogu uputiti životopis i motivacijsko pismo na adresu zmergo@zmergo.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...