Početna - IZDVOJENO - Poziv udruge Žmergo
Žmergo
Fotomontaža - I: zmergo.hr

Poziv udruge Žmergo

Žmergo poziva mlade osobe u dobi od  18 do 25 godina  za  neformalne edukacije  i  povezivanje sa ostalim sudionicima iz Portugala, Bugarske, Hrvatske, Italije i Slovenije u sklopu EU programa  Mladi na djelu (Youth in Action). Razmjena mladih će se odvijati  u Portugalu, u gradu Peniche, u razdoblju od 05.do 13. travnja  2014 godine. Organizator za Hrvatsku,  Eko-udruga Žmergo iz Opatije  je partner na projektu Re-ACT to Build,  unutar EU programa Mladi na djelu.

Sve  programske aktivnosti  odvijati će se kroz  umjetnost  i djelovanju na  otvorenom u cilju ravijanja  vlastitih vještina u sklopu timskog rada. Voditelji programa su predstavnici portugalske organizacije Associação Juvenil de Peniche.

Rad u multikulturalnom okruženju je vrlo motivirajući te će svi sudionici razviti i unaprijediti svoje talente i vještine. Troje volontera radit će na programima za rad u zajednici, a troje na kreativnom dijelu programa (predstava).

Projekt pokriva:

– troškovi smještaja i hrane – 100 % (sudionici će biti smješteni u Domu mladih u samom centru Penichea, potrebno je ponijeti vreću za spavanje. Obroci su također osigurani, posluživati će se u školskoj kantini)

– troškova prijevoza – 70%, sudionik je obavezan osigurati preostalih 30 %.

Prednost imaju mladi sa slabijim mogućnostima.

Zainteresirani mogu uputiti životopis i motivacijsko pismo na adresu zmergo@zmergo.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...