Početna - IZDVOJENO - Požurnica za novu prometnu relgulaciju na Kuku
radovi-na-cesti-liburnija
arhiva

Požurnica za novu prometnu relgulaciju na Kuku

Gradonačelnik je svakodnevno suočen s brojnim pritužbama građana, turista i Turističke zajednice zbog  neugodnih situacija, koje nastaju zbog radova i prometnih zastoja. Naime, jučer je opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić uputio dopis predsjedniku uprave Hrvatskih cesta Ediju Kosu u kojem ističe da je Grad Opatija više puta pismeno i usmeno molio pisano očitovanje o načinu prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova na izgradnji rotora na Kuku. Posljednja informacija koju je dobio opatijski gradonačelnik bila je da će se tijekom ljetnih mjeseci uvesti prometni režim kojim će se poboljšati protočnost vozila na ulazu u Opatiju. No, do ovoga trenutka na terenu nije postavljena nova prometna regulacija, niti se zna hoće li i kada to biti učinjeno.

Ovaj dopis gradonačelnik je uputio i predsjedniku Vlade RH Zoranu Milanoviću s budući da se premijer i osobno uvjerio u otežanu prometnu situaciju  na jednom od glavnih ulaza u turističku Opatiju za vrijeme svoje posjete Opatiji prošle subote.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...