Početna - GOSPODARSTVO - NEXPO 2013.
nexpo-2013

NEXPO 2013.

Kao što smo i najavili u utorak, jučer je u hotelu Ambasador u Opatiji održan međunarodni sajam nazvan NEXPO 2013., a sve u sklopu ulaska Hrvatske u EU. Okupljene su ispred domaćina pozdravili zamjenica gradonačelnika Opatije Marina Gašparić i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel. Sudionici predstavljanja imali su priliku čuti i o mogućnosti financiranja energetskog razvoja gradova pomoću instrumenata Europske unije. Naime, NEXPO 2013 najvažniji je i najveći sajam lokalne samouprave u regiji. Nakon prvog sajma, održanog u Sarajevu 2011., ovogodišnji je posvećen energatskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije.

Uz bogati kulturni i radni program, sajam će predstavljati otvoreni forum za susretanje poslovnog i javnog sektora te platformu za uspostavljanje buduće suradnje i investicija. Na sajmu, koje će se održati od 25. do 27. rujna u Rijeci i Opatiji, očekuje se oko 150 izlagača iz redova lokalnih i regionalnih vlasti, poduzetnika i gospodarstva, razvojnih agencija, međunarodnih organizacija i organizacija civilnog društvom te 3000 posjetitelja iz regije i Europe.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...