Početna - IZDVOJENO - Predavanje i radionica u Opatiji za roditelje djece s teškoćama u razvoju
društvo naša djeca
arhiva

Predavanje i radionica u Opatiji za roditelje djece s teškoćama u razvoju

Društvo “Naša djeca” ovaj tjedan održava predavanje i radionicu za roditelje koji imaju djecu s poteškoćama u razvoju. Predavanje i radionica se održava u sklopu  projekata ”Za sretnije djetinjstvo“ i ”Kolibrići plus“ , a koje DND Opatija provodi uz potporu Primorsko-goranske županije

Danas se održava predavanje pod nazivom ”Uloga roditelja u društvenom uključivanju djece s teškoćama u razvoju“ od 17:00 do 18:00 sati u prostorijama Društva ”Naša djeca“ Opatija. U četvrtak, 04. prosinca na istom mjestu od 17:00 do 18:30 sati organizirana je radionica za roditelje i djecu s teškoćama u razvoju povodom božićnih blagdana.

Cilj projekta ”Za sretnije djetinjstvo“ je povećati kvalitetu života djece,  pomoći djeci koja imaju poteškoće u učenju i poteškoće u odrastanju, a cilj Programa ”Kolibrići plus“ je poboljšati kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji te njihova integracija kroz organiziranje kvalitetnog i sadržajnog slobodnog vremena.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...