Početna - IZDVOJENO - Predstava Pepuljuga u opatijskom hotelu Adriatic
pepeljuga
web

Predstava Pepuljuga u opatijskom hotelu Adriatic

U nedjelju, 23. studenog u dvorani hotela Adriatic u Opatiji bit će kazališna predstava za djecu Pepeljuga u izvedbi Tatra Naranča iz Pule. Predstava traje 50 minuta, počinje u 11:30 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Pepeljuga, lijepa djevojka koja je ostala bez roditelja, i sada živi s maćehom i razmaženim polusestrama, u životu u kojem nema pravo na svoje djetinjstvo, već je u svojoj kući sluškinja, jedinu radost pronalazi u svojim prijateljima miševima. Rasplesano i raspjevano društvo i njena mašta ulijevaju joj nadu da će njen život doživjeti promjenu.

Tračak nade u bolju budućnost Pepeljugi donosi bal na kojemu će šarmantni princ odabrati svoju buduću ženu, međutim maćeha joj uskraćuje odlazak i čini se kako za Pepeljugu nema svjetlije budućnosti. Ipak njene suze ganu dobru vilu i čarolijom omogućava Pepeljugi odlazak na bal, ali samo do ponoći. Na balu princ nije mogao odoljeti njenoj ljepoti i dobroti, te se rađa iskrena ljubav koju prekidaju ponoćna zvona. U bijegu Pepeljuga gubi staklenu cipelicu, a princ se daje u potragu vlasnice cipelice koja mu je očarala srce. Ljubav i veselje zavladaju carstvom kada princ pronađe Pepeljugu i na kraju ona i prijatelji odlaze na dvor u bolji život.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...