Početna - IZDVOJENO - Punčke u petak u KLUBu
punčke
web

Punčke u petak u KLUBu

Punčke, naš najpoznatiji indie rock trio nastupaju ovaj petak u u KLUBu u Rijeci. Koncert počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznica u predprodaji je 20 kuna, dok će cijena ulaznica na dan koncerta biti 25 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u KLUBu, OKC Palachu te naprodajnim mjestima Entrio.hr i www.entrio.hr.

Djevojke iz Punčke se vraćaju u Rijeku nakon godinu dana nastupom na Trsatu u KLUBu. U zadnjih godinu dana su imale mnogo uspjeha, tako je i njihov album “Sunčano s povremenom naoblakom” u 2014. doživio je pravu afirmaciju i lansirao grupu među najtraženije u regiji. Imale su mnogo nastupa po klubovima i festivalima a neke od njh možemo i izdvojiti kao što su Exit, Szigetu, Superuhu, u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture. Svi su nastupi važni ali posebna su bila dva gostovanja na koncertima Queens Of The Stone Age u Ljubljani i Zagrebu za što je pozivnica stigla ravno iz stožera Josha Hommea i njegove bande.

Na koncertu u petak osim starijih pjesama moći ćemo čuti i nekoliko novih pjesama koje će se naći na njhovom slijedećem izdanju.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...